Poletna LIDL donacija 1.000 EUR

V Zavodu modri december smo preživeli krasen poletni popoldan. Na pobudo Radia Capris smo na plaži Adria Ankaran, kjer radio izvaja poletno terensko oddajanje programa, prejeli donacijo 1.000 EUR s strani Lidl-a Slovenija.

Ob potrditvi, da bodo donacijo namenili nam, so zapisali: “Že nekaj let zapored sodelujemo pri Caprisovem studiu na plaži. V sklopu naše aktivacije vsako leto 1.000 EUR doniramo izbrani organizaciji v lokalnem okolju. Letos smo skupaj z Radiem Capris izbrali vašo organizacijo, da boste lahko še naprej ustvarjali boljši svet za vse osebe z avtizmom in Aspergerjevim sindromom.”

Pobude in povabila smo bili izredno veseli, saj smo v tem prepoznali zaupanje v naše delo in vzajemno željo ustvariti boljši svet, tudi za osebe z avtizmom. Tako smo na prijeten poletni četrtek obiskali studio in v kratkem vklopu v prenos predstavili delovanje našega zavoda ter seveda predstavili, kako bomo donacijo uporabili.

Patricija Lovišček direktorica zavoda je ob tem povedala: “Donirana sredstva bomo uporabili predvsem za nakup didaktičnih igrač in drugih družabnih iger. Teh je v Lidl-u res veliko in so narejene tudi iz naravnih materialov, kot je na primer les. Seveda pa bomo nakupili tudi druge materiale za ustvarjalne delavnice: papir, pisala, barv(ic)e, glasbila, pa hrano za udeležence na naših dejavnostih in toaletne potrebščine (wc papir, papirnate brisače …). Za donacijo smo izredno hvaležni in počaščeni, da smo bili izbrani. Hvala.”

Klepet s predstavniki Lidl-a se je zaključil čisto sproščeno, kjer smo snovali nove ideje in možnosti sodelovanja ter vključevanja oseb z avtizmom v naš vsakdanji (boljši) svet.

Kontakt:

Naslov:
Zavod Modri december,
Ferrarska 14, 6000 Koper

Izvajanje dejavnosti:
Muzejski trg 7, 6000 Koper

Telefon:
+386 31 360 391

Email:
info@modridecember.si

Vprašajte nas:

    Poletna LIDL donacija 1.000 EUR

    V Zavodu modri december smo preživeli krasen poletni popoldan. Na pobudo Radia Capris smo na plaži Adria Ankaran, kjer radio izvaja poletno terensko ...

    OK je biti drugačen!

    Julijska skupina za odrasle z avtizmom je za nami. Pogovor smo usmerili na temo zaposlovanja. Na temo teže skrbi za družinski proračun. Želeli ...